lauantai 12. kesäkuuta 2010

Lahden miniatyyrimarkkinat

Olimme tänään äitini kanssa Lahdessa miniatyyrimarkkinoilla. Väkeä oli kyllä todella paljon. Välillä ei meinannut edes mahtua liikkumaan ja käytävällä oli todella pimeää. Tässä ostoksemme, joita tulikin sitten aika paljon. :)Punaisen Tuvan pöydästä bunkalankoja. Vihdoinkin sain näitä oikeita lankoja.Krizzen pöydästä ostimme kankaita ja pieniä astioita.Tässä vielä lähikuvaa noista astioista. Ovat niin ihania. Näihin sitten massaillaan ruokaa markkinoille.Katriina Alaselta hortensia-kitti.Christian Lundkvistilta Keinutuoli.Paperilautasia ja kattiloita. Kumpienkaan myyjää en nyt muista.Joahanna Janhosen pöydästä ostin aakkosmakarooneja ja tähden muotoisia makarooneja. Sain kaupan päälle paperinukkevihkosen. (ei kyllä ole mitään sisällä)Lotelta ihanat korkkarit nukkiksen äidille. Nyt pitäisi vielä jostain hankkia niihin sopiva juhlapuku. :)Mirjalta suklaakakku ja lettu hillolla ja kermavaahdolla.Johannalta söpö kissakivi.Ihania leivoksia......jotka oli myös pakattu hienoon rasiaan.Krizzeltä ostin myös viisi pussillista tällaisia vaaleanvihreitä laattoja. Maksoivat vaan euron per pussi. Kuvassa laatat näyttää kyllä ihan harmailta.Ja ne tulee sitten tänne. Eli ostin myös roomboxi-laatikon Minijuliannalta. Siitä tulee kukkakauppa, jota olen suunitellut tekeväni jo jonkun aikaa.Mallasin jo laattoja roomboksiin ja ihan hyvältä näyttää.

4 kommenttia:

 1. Hienoja ostoksia. Olin Lahdessa minäkin ja tiivis oli tunnelma. Kiva tapahtuma, täytyy tulla/mennä toistekin. Onnea uuden boxin rakenteluun.

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia! Harmi kun ei päästy sinne itse.

  VastaaPoista
 3. Oletpa tehnytkin ihanat ostokset! Ihania juttuja täällä blogissasi,en olekaan tainnut täällä ennen vierailla. Kiva jos boxi on käypä ja mieleinen. :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja ostoksia! Kylläpä näitä muiden blogipäivityksiä lukiessa huomaakin miten paljoa ei ole itse markkinoilla rymytessään huomannut, en esim. kyllä huomannut noita lettuja ja makarooneja :P Ja onnea uuden roomxin rakenteluun!

  VastaaPoista